Sari la continut

Iisus Hristos
Mintea nu este suflet, ci dar de la Dumnezeu, care mantuieste sufletul. Ea calauzeste sufletul si-l sfatuieste la ceea ce-i placut lui Dumnezeu: sa dispretuiasca cele vremelnice, trupesti si stricacioase si sa ravneasca bunurile cele vesnice, nestricadoase si netrupesti. Ea invata pe om sa umble in trup, dar sa inteleaga prin minte cele ceresti, cele din jurul lui Dumnezeu si toate indeobste. Mintea iubitoare de Dumnezeu este binefacatoarea si mantuitoarea sufletului omenesc (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:

ULTIMATUM ! ! !


1 post(ari) la acest topic

#1 | pid:11852 | tid:5955
cristiboss56

  Avansat

 • cruce Membru Deplin
 • 3814 Posturi:
 • Parte:Barbateasca
 • Locatie:Bucuresti-sectorul 3 - langa Biserica Sf.Mare Mucenic Mercurie
 • Preocupari:Familie ,religie , lectura , muzica , natura-drumetii , iubitor de animale.
 • Confesiune:ORTODOX
Ultimatum !
Coreea de Nord trebuie să oprească programul de înarmare nucleară şi orice acţiune care ar conduce la înlăturarea regimului şi la "distrugerea" poporului nord-coreean, afirmă secretarul american al Apărării, James Mattis, avertizând Phenianul că "ar pierde orice conflict".
"Coreea de Nord trebuie să renunţe la orice analizare a vreunei acţiuni care ar conduce la sfârşitul regimului şi la distrugerea propriului popor", a declarat James Mattis, în contextul în care Phenianul a ameninţat că ar putea ataca Statele Unite, inclusiv Insula americană Guam, situată în Oceanul Pacific.
"Coreea de Nord trebuie să înceteze să se autoizoleze şi trebuie să renunţe la activităţile de dobândire a armamentului nuclear", a adăugat James Mattis, citat de CNN.
"Acţiunile regimului (Kim Jong-Un - n.red.) vor fi depăşite masiv de cele americane şi ar pierde orice cursă a înarmării şi orice conflict ar iniţia" , a atras atenţia şeful Pentagonului.
La rândul său, secretarul de Stat american, Rex Tillerson, a încercat să atenueze temerile unei confruntări militare între Statele Unite şi Coreea de Nord, explicând că nu există semnale că ameninţarea nord-coreeană s-ar amplifica şi dând asigurări că americanii "pot dormi bine noaptea".
"Ortodoxia este taina a Iconomiei divine de a se implini in lume viata si invatatura Mantuitorului Hristos Celui intrupat " ( Sfantul Ioan Damaschin ) http://cristiboss56.blogratuit.ro

#2 | pid:11859 | tid:5955
cristiboss56

  Avansat

 • cruce Membru Deplin
 • 3814 Posturi:
 • Parte:Barbateasca
 • Locatie:Bucuresti-sectorul 3 - langa Biserica Sf.Mare Mucenic Mercurie
 • Preocupari:Familie ,religie , lectura , muzica , natura-drumetii , iubitor de animale.
 • Confesiune:ORTODOX
Tensiunile cresc, naţiunile lumii se înarmează iar puterea nucleară atinge cote înalte: Aproape 15.000 de focoase existente, potrivit datelor.
La nivel mondial, tensiunile militare ascendente produc îngrijorări cu privire la începutul unui conflict nuclear. Conform statisticilor publice, există 14.995 de bombe nucleare înregistrate, potrivit Business Insider.
Noua numărătoare a puterii nucleare este realizată printr-un raport întocmit, în iulie 2017, de către Agenţia de Inteligenţă şi Apărare din Statele Unite.
Potrivit Washington Post, care a obţinut documentul, „peste 60 de rachete nucleare sunt controlate în prezent de Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord”.
Cifrele sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât Institutul de Cercetare pentru Pace de la Stockholm estimase, la începutul lunii iunie, un număr de maxim 20 de rachete deţinute de Coreea de Nord.
Un raport separat, obţinut de The Post, sugerează că, statul condus de Kim Jong Un, care se confruntă cu sancţiuni de 1 miliard de dolari, aprobate de Naţiunile Unite, a miniaturizat focoasele nucleare, pentru a le putea folosi încadrate în rachete cu distanţă lungă. Recentele teste performate de Coreea de Nord indică un potenţial de distanţă, al rachetelor, destul de ridicat pentru a ajunge în New York.
Informaţiile vin pe fondul relaţiilor înstrăinate dintre Statele Unite şi Rusia, care au atins un punct scăzut de colaborare din cauza acuzaţiilor conform cărora Rusia a fost implicată în alegerile din SUA.
Preşedintele Donald Trump a moştenit un program în valoare de 1 triliard de dolari cu scopul de a moderniza puterea nucleară a Statelor Unite, ceea ce a determinat Rusia să restrângă bugetul pentru a putea face acelaşi lucru cu arsenalul lor.
„Să înceapă cursa înarmării”, a fost declaraţia lui Donald Trump referitor la decizia Rusiei.
În prezent, cele 14.995 de focoase nucleare sunt împărţite în felul următor: Rusia deţine 7.000, dintre care 1.910 sunt pregătite de utilizare, 2.390 necesită asamblare iar alte 2.700 care sunt în aşteptare pentru a fi retrase.
Statele Unite deţine 1.800 de focoase pregătite de a fi folosite, 2.200 care necesită asamblare şi 2.800 în aşteptare pentru a fi retrase, însumând un total de 6.800.
Franţa deţine un total de 300 de focoase, din care 290 sunt pregătite şi alte 10 în stoc.
Numărul cunoscut de bombe nucleare ale Chinei este de 270, deşi nu există înregistrări care arată câte focoase sunt gata de utilizare, ci doar un număr de 270 care necesită asamblare.
Marea Britanie înregistrează un număr de 215 focoase dintre care 120 sunt pregătite iar 95 în aşteptare.
Anumite date înregistrează Pakistanul cu 140 şi India cu 130 de focoase care necesită asamblare.
Israelul deţine 80, toate fiind dezasamblate.
Coreea de nord, conform raportului efectuat de Agenţia de Inteligenţă şi Apărare din Statele Unite, deţine 60 de focoase care necesită asamblare. Numărul de rachete nucleare pregătite de utilizare este necunoscut.
"Ortodoxia este taina a Iconomiei divine de a se implini in lume viata si invatatura Mantuitorului Hristos Celui intrupat " ( Sfantul Ioan Damaschin ) http://cristiboss56.blogratuit.ro

1 User(i) citesc acest topic

0 memberi, 1 vizitatori, 0 useri anonimi