Sari la continut

Iisus Hristos
Grija de viata duhovniceasca si sarguinta sufletului fac pe oameni buni si iubitori de Dumnezeu.«Caci tot cel ce cauta pe Dumnezeu il afla», daca biruie pofta intru toate si nu scade cu rugaciunea. Unul ca acesta nu se teme de drac. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:

UN NOU ATAC TERORIST!


  • Nu puteti initia un nou topic
  • Nu puteti raspunde la acest topic
Nici un post la acest topic

#1 | pid:11523 | tid:5931
cristiboss56

    Avansat

  • cruce Membru Deplin
  • 3997 Posturi:
  • Parte:Barbateasca
  • Locatie:Bucuresti-sectorul 3 - langa Biserica Sf.Mare Mucenic Mercurie
  • Preocupari:Familie ,religie , lectura , muzica , natura-drumetii , iubitor de animale.
  • Confesiune:ORTODOX
Un individ a lovit cu un vehicul, aparent intenţionat, un grup de pietoni, în centrul oraşului britanic Londra, anunţă poliţia, potrivit BBC News online.
UPDATE 03:38 Explozii controlate în centrul Londrei, în cursul operaţiunilor poliţiei
O serie de explozii controlate s-au auzit în centrul Londrei în cursul operaţiunilor poliţiei după atacurile teroriste, informează publicaţia The Guardian.
Exploziile s-au auzit în London Bridge şi Shard, în cursul descinderilor agenţilor serviciilor de securitate în căutarea suspecţilor.
UPDATE 03:20 Presa britanică scrie că şapte persoane şi-ar fi pierdut viaţa în cele trei incidente de securitate, însă oficialităţile de la Londra nu au confirmat aceste date
Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat că până la această oră nu se cunoaşte dacă printre victime se află şi cetăţeni români:
„Avem celulă de criza la nivel ambasadei. Comunicăm intre noi şi cu autoritatile britanice. Suntem in zona informaţiilor neconfirmate oficial. Metropolitian Police, care trebuie să dea anumite informaţii, nu a confirmat numărul de 7 morti pe care presa il vehiculează. Sunt informaţii care circula in special pe Twitter, pe retelele de socializare, dar nu exista un punct de vedere oficial. Noi am luat legătura cu Foreign Office, cu ministerul de Externe Britanic. Deocamdata la acel nivel nu există date privind identitatea victimelor si române sa stam in legatura până mâine dimineaţa sa vedem in ce masura, Doamne fereste, printre victime se numara si catetani romani. Au fost trei incidente intr-un interval de o ora, intr-un perimetru destul de restrands din centrul Londrei. Eu cred că e nevoie de calm şi să vedem şi care a fost natura acestor incidente. Acum suntem la cald. E prematur să emitem judecăţi de valoare.”, a spus Dan Mihalache la Digi24.
Până la aceast moment nu s-au primit solicitări de asistenţă consulară.
UPDATE 03:17 Surse: Un suspect a fost reţinut în urma atacurilor teroriste din Londra
Un suspect a fost reţinut, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în cadrul operaţiunilor de securitate declanşate după atacurile teroriste din centrul Londrei, anunţă surse citate de presa britanică.
Presa britanică a difuzat imagini cu un individ care a fost reţinut de poliţie în zona London Bridge.
Poliţia metropolitană britanică nu a confirmat deocamdată informaţia.
"Ortodoxia este taina a Iconomiei divine de a se implini in lume viata si invatatura Mantuitorului Hristos Celui intrupat " ( Sfantul Ioan Damaschin ) http://cristiboss56.blogratuit.ro

1 User(i) citesc acest topic

0 memberi, 1 vizitatori, 0 useri anonimi