Sari la continut

Iisus Hristos
...Trebuie sa cunoasca omul ca Dumnezeu toate le poate si ca nimic nu poate sta,impotriva Celui ce toate le poate, ci din nimic le-a facut pe toate cate le-a voit si le face cu cuvantul Sau spre mantuirea oamenilor. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:

" DIN FARMACIA DOMNULUI "

- - - - -

  • Nu puteti initia un nou topic
  • Nu puteti raspunde la acest topic
Nici un post la acest topic

#1 | pid:6623 | tid:3870
cristiboss56

    Avansat

  • cruce Membru Deplin
  • 3991 Posturi:
  • Parte:Barbateasca
  • Locatie:Bucuresti-sectorul 3 - langa Biserica Sf.Mare Mucenic Mercurie
  • Preocupari:Familie ,religie , lectura , muzica , natura-drumetii , iubitor de animale.
  • Confesiune:ORTODOX
Încă de la crearea lumii, Dumnezeu a pus la dispoziţia omului Ierburile vindecătoare pentru toate afecţiunile din plan fizic, în armonie cu spiritul şi cu emoţionalul. Iată ce ne oferă Dumnezeu în ziua a şasea a Creaţiei: “Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă; aceasta să fie hrana voastră”. Dar Dumnezeu ne-a lăsat şi osteneala de a munci din greu pentru a le descoperi pe cele mai potrivite ierburi pentru fiecare părticică a corpului nostru, de a le combina într-un anumit fel şi în anumite proporţii şi de a le oferi celorlalţi spre consum, sub formă de suplimente alimentare. După felul cum ne alimentăm, putem sau nu, să ne întărim sănătatea şi să ne îmbunătăţim imunitatea naturală pentru a fi mai rezistenţi în lupta cu bolile. Hipocrate, părintele medicinii, afirma: “Hrana voastră să fie leacul vostru, iar leacul vostru să fie hrana voastră” .
Folosirea produselor naturale se face în scop profilactic, pentru a ne întări imunitatea naturală a organismului, pentru a ne corecta unele carenţe de vitamine, minerale şi alţi nutrienţi importanţi, care pot apărea datorită dietei neechilibrate, stresului, poluării, unor afecţiuni etc., şi astfel vom fi mai pregătiţi şi mai rezistenţi în faţa tuturor bolilor. Este bine să nu aşteptăm până când suntem bolnavi şi abia atunci să folosim suplimente alimentare. Din tinereţe, chiar din copilărie, trebuie să ne îngrijim corpul pentru că prevenirea bolilor este mai uşoară decât tratarea lor. Multe boli pot fi prevenite, întârziate sau tratate dacă trăim în concordanţă cu legile naturii, care sunt şi legile lui Dumnezeu. Dacă, totuşi, bolile vor apărea, probabil vom face forme mai uşoare şi de scurtă durată, care benefeciază cu succes de un tratament cu produse naturale.
Toate produsele naturale sunt antioxidante, combat radicalii liberi, care sunt cauza apariţiei majorităţii bolilor cronice, neurodegenerative, inflamatorii, reumatismale etc., precum şi a accelerării îmbătrânirii organismului. Aceste produse naturale ne oferă o condiţie fizică şi mentală mai bună, prevenind şi întârziind acele procese din organism care duc la îmbătrânirea precoce şi scad calitatea vieţii. Produsele naturale îi ajută pe cei tineri să se bucure mai mult de tinereţe, iar pe cei înaintaţi în vârstă să aibă o bătrâneţe mai uşoară!
Efectul plantelor medicinale este mai mare dacă avem încredere în ierburile lăsate de Dumnezeu şi gândim pozitiv!
"Ortodoxia este taina a Iconomiei divine de a se implini in lume viata si invatatura Mantuitorului Hristos Celui intrupat " ( Sfantul Ioan Damaschin ) http://cristiboss56.blogratuit.ro

1 User(i) citesc acest topic

0 memberi, 1 vizitatori, 0 useri anonimi