Sari la continut

Iisus Hristos
Cei ce nu sunt multumiti cu cele ce le au la indemana pentru trai, ci poftesc mai mult, se fac robi patimilor, care apoi tulbura sufletul si ii insufla ganduri si inchipuiri ca cele ce le au sunt rele. Si dupa cum hainele mai mari decat masura impiedica la miscare pe cei ce se lupta, asa si dorinta avutiei peste masura impiedica sufletele sa lupte sau sa se mantuiasca (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:

De ce va fi pusa pecetea antihristului pe mana dreapta si frunte?


  • Nu puteti initia un nou topic
  • Nu puteti raspunde la acest topic
Nici un post la acest topic

#1 | pid:6420 | tid:3791
Luca.O

    Avansat

  • cruce Membru Deplin
  • 1564 Posturi:
  • Parte:Barbateasca
  • Confesiune:ortodox
Sfantul Efrem Sirul
Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui(a lui Antihrist.). Iar celor ce îsi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti, si iubesc cele pamântesti, nu le va fi cunoscuta venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar auzi, tot nu crede, ba îl uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui antihrist.
Luati aminte fratii mei! Covârsirea fiarei si mestesugirea vicleniei ei de la pântece începe! Caci, dupa ce va fi strâmtorat cineva, lipsindu-se de bucate, va fi silit a primi pecetea lui, dar nu peste toate madularele trupului, ci pe mâna dreapta si pe frunte, va fi pus pagânescul chip, ca sa nu mai aiba stapânire omul, sa se pecetluiasca cu mâna dreapta cu semnul Sfintei Cruci, pe frunte, nici sa nu se pecetluiasca în numele Domnului, nici cu prea slavita si cinstita Cruce a lui Hristos, Mântuitorul nostru. Ca stie ticalosul, ca daca se va pecetlui cineva cu Crucea Domnului îi risipeste toata puterea lui si pentru aceasta pecetluieste dreapta omului, ca aceasta este care pecetluieste toate madularele noastre. Asemenea este si fruntea, care, ca un sfesnic poarta faclia luminii, adica semnul Mântuitorului pe fata.

(extras din cartea Profetii si marturii pentru vremea de acum)

1 User(i) citesc acest topic

0 memberi, 1 vizitatori, 0 useri anonimi