Sari la continut

Iisus Hristos
Cea mai mare boala a sufletului, ruina si pierzarea lui, este sa nu cunoasca pe Dumnezeu, care a facut toate pentru om si i-a daruit lui mintea si cuvantul prin care sburand sus, omul se impreuna cu Dumnezeu, intelegand si preamarind pe Dumnezeu. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:
Visit 224 - - - - -

Consiliere Online
În secţiunea Consiliere online a site-ului Doxologia(un site realizat de Arhiepiscopia Iașilor cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei), cititorii pot adresa întrebări cu caracter duhovnicesc ori de cultură teologică, aceasta fiind o formă de cateheză adaptată comunicării virtuale.
De asemenea la acest link puteti accesa arhiva mesajelor de consiliere.


Captura Imagine Site


Nici o imagine disponibilaAdresa Site: http://www.doxologia.ro/consiliereonline/consiliereonline
Accesari Site: 224
Vizionari Site4829


Sunt ortodox, dar si alcoolic nu am voie sa beau alcool, biserica poate sa-mi faca impartasania fara vin, cu aghiasma sau cu transformarea apei in vin, ca asa cum a facut Iisus la nunta cand a transformat apa in vin?
In impartasanie in urma rugaciunilor vinul si painea se transforma in sange si trupul Domnului nostru Iisus Hristos.
Prin urmare acolo nu mai este vin si paine.Pentru a va intari aceasta marturie de credinta, va recomand sa cititi Minuni si intamplari din timpul Sf.Liturghii http://tezaurul-orto...ndpost__p__2402