Sari la continut

Iisus Hristos
Nu se cuvine ca cei mai slabuti cu firea sa deznadajduiasca si sa paraseasca vietuirea virtuoasa si placuta lui Dumnezeu si sa o dispretuiasca ca una ce nu ar putea fi ajunsa nici inteleasa de ei. Caci chiar de nu vor putea ajunge la culmea virtutii si mantuirii, prin sarguinta si dorinta, totusi se fac mai buni sau in nici un caz mai rai. Iar acest folos al sufletului nu este mic (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:
Visit 218 - - - - -

Consiliere Online
În secţiunea Consiliere online a site-ului Doxologia(un site realizat de Arhiepiscopia Iașilor cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei), cititorii pot adresa întrebări cu caracter duhovnicesc ori de cultură teologică, aceasta fiind o formă de cateheză adaptată comunicării virtuale.
De asemenea la acest link puteti accesa arhiva mesajelor de consiliere.


Captura Imagine Site


Nici o imagine disponibilaAdresa Site: http://www.doxologia.ro/consiliereonline/consiliereonline
Accesari Site: 218
Vizionari Site4792


Sunt ortodox, dar si alcoolic nu am voie sa beau alcool, biserica poate sa-mi faca impartasania fara vin, cu aghiasma sau cu transformarea apei in vin, ca asa cum a facut Iisus la nunta cand a transformat apa in vin?
In impartasanie in urma rugaciunilor vinul si painea se transforma in sange si trupul Domnului nostru Iisus Hristos.
Prin urmare acolo nu mai este vin si paine.Pentru a va intari aceasta marturie de credinta, va recomand sa cititi Minuni si intamplari din timpul Sf.Liturghii http://tezaurul-orto...ndpost__p__2402