Sari la continut

Iisus Hristos
Cel intr-adevar om se sileste sa fie evlavios. Iar evlavios este cel ce nu pofteste cele straine. Si straine sunt omului toate cele create. Pe toate le dispretuieste asadar, ca unul ce este chip al lui Dumnezeu. Iar chip al lui Dumnezeu se face omul cand vietuieste in chip drept si placut lui Dumnezeu, insa nu e cu putinta sa se faca aceasta de nu se va lepada de toate cele din - lume. Iar cel ce are minte, iubitoare de Dumnezeu stie tot folosul sufletesc si toata evlavia ce se naste din ea. Barbatul iubitor de Dumnezeu nu invinuieste pe nimeni pentru pacatele sale. Iata semnul sufletului care se mantuieste (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:

Stiinta in slujba credintei

REGULAMENT PT.PUBLICAREA MATERIALELOR 1.Aveti permisiunea de a publica orice fel de material: carti, documente , documenatare, articole din orice domeniu al stiintei cu mentiunea ca ele sa fie strict stiintifice; ne dorim din aceasta sectiune de a afla sau a scoate in evidenta informatii reale , obiective venind astfel in ajutorul nostru de a intelege lumea inconjuratoare si nu simple speculatii.Documentarele video si catile va rugam sa le publicati in Managerul de Resurse
2.Administratori si Moderatori isi rezerva dreptul de a elimina orice material care nu corespunde cu scopul acestei sectiuni.


"Religia nu se gaseste in afara stiintei, ci in inima stiintei si poate in creierul stiintei insesi" Prof.Dr.Acad. Eugen Simion


Subforumuri

Verdictul Stiintei: EXISTA UN CREATOR!!!

documentare,probe etc. stiintifice care sustin existenta lui Dumnezeu (creationismul)

 1. Suport Resurse
 • 11 Topice
 • 3 Raspunsuri
Foto

Medicina - Moarte Clinica

documentare stintifice, articole, studii de specialitate, stiri etc. care abordeaza acest fenomen d.p.v obiectiv

 1. Suport Resurse
 • 9 Topice
 • 12 Raspunsuri
Foto

Istorie

documentare istorice, articole, stiri etc. despre masonerie, noua ordine mondiala, globalizare etc.

 1. Suport Resurse
 • 8 Topice
 • 3 Raspunsuri
Foto

Diverse

tot ce nu se incadreaza in categoriile de mai sus

 1. Suport Resurse
 • 11 Topice
 • 5 Raspunsuri
Foto


Pagina 1 din 1

  Topic Initiat de Statistici Info Ultimul Post
Nu exista nici un topic. Aceasta se datoreaza faptului ca nu sunt topice create in acest forum, sau topicele sunt mai vechi decat varsta curenta a scurtaturii.

Pagina 1 din 1

 • Nu puteti initia un nou topic