Sari la continut

Iisus Hristos
Cand primesti inchipuirea vreunei placeri, pazes-te-te ca sa nu fii rapit indata de ea, ci ridicandu-te o clipa mai presus de aceasta, adu-ti aminte de moarte si gandeste-te ca e mai bine sa te stii ca ai biruit aceasta amagire a placerii. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)", " Dupa cum de la nastere incepe patimirea, fiindca ceea ce a venit in viata se si strica, asa de la patima incepe pacatul. Sa nu zici, prin urmare, ca Dumnezeu n-a putut taia pacatul, caci cei ce zic asa sunt nesimtitori si nebuni. Nu era de lipsa sa taie Dumnezeu materia, pentru ca aceste patimi sunt ale materiei. Dar Dumnezeu a taiat pacatul din oameni in chip folositor, dandu-le minte, stiinta, cunostinta si putere de-a deosebi binele. Deci cunoscand ca pacatul ne vatama, putem sa fugim de el. Dar omul fara minte i se arunca in brate si se lauda cu el si cazand ca intr-o mreaja e razboit de el dupa ce e tras inauntru. Unul ca acesta niciodata nu mai poate sa-si ridice capul, sa vada si sa cunoasca pe Dumnezeu, Cel ce a facut toate pentru mantuirea si indumnezeirea omului. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:
INFO
Daca sunteti interesat de o resursa anume(de exemplu: actualizare ei) puteti apasa pe butonul "Urmareste aceasta resursa";aceasta va permite site-ului sa va anunte automat printr-un mesaj cand resursa a fost modificata/actualizata, astfel putand fi usor de monitorizat resursele interesate.De asemenea, daca adresa de descarcare a resursei nu mai este valida/functionala puteti comunica acest lucru comunitatii folosind butonul "Raporteaza resursa" situat in partea de jos a descrierii resursei.NU postati astfel de cereri la comentariile(recenzia) resursei

Autor

SUPPORT TOPIC Informatie Resursa

 • Publicat: Nov 22 2008 11:49 AM
 • Ultima Actualizare: Jun 28 2009 09:35 PM
 • Dimensiune Resursa: 2.22K
 • Vizionari: 1730
 • Descarcari: 131
 • Format Video: avi, H264
 • Calitate Imagine: 704 x 400
 • Durata: 00:51:43
 • Calitate Sunet: 48000Hz 192 kb/s total (2 chnls)
 • Dimensiunea: 459 MB
 • Limba vorbita: engleza
 • Traducere: subtitrat romana

Descarca Iarna Demografica - declinul familiei umane - [documentar]

- - - - -Captura Imagine
Descriere
“Iarna Demografica” - un film despre declinul populatiei mondiale si al familiei
IARNA DEMOGRAFICA: DECLINUL FAMILIEI UMANE
(Titlu original: “Demographic Winter: Decline of the Human Family”)
Film documentar, SUA, 2007
Regia: Rick Stout | Producator: Barry McLerran, Acuity Productions

Filmul a fost prezentat in premiera in Romania - Vineri, 21 noiembrie 2008, ora 19.00 la Cinemateca Romana - sala Eforie/Jean Georgescu, strada Eforie nr. 2

Un important grup de oameni de stiinta si economisti propun o teorie surprinzatoare si socanta pentru majoritatea oamenilor, care "au auzit la televizor" ca Pamantul este suprapopulat. Specialistii ne avertizeaza ca, de fapt, ne indreptam spre o "iarna demografica" ce ameninta sa aiba consecinte sociale si economice catastrofale si care deja au inceput sa se faca simtite.

"Iarna Demografica - Declinul Familiei Umane" este primul dintr-o serie de documentare care exploreaza fiecare aspect al declinului demografic, solicitand opinia unor specialisti si cercetatori in demografie, economisti, politicieni si oficiali guvernamentali, lideri civici si religiosi din 33 de tari.

"Iarna Demografica - Declinul Familiei Umane" dezvaluie unul din cele mai grave evenimente ale istoriei moderne ce isi urmeaza, in tacere, cursul.

Filmul a fost prezentat dl. Vasile Ghetau, Profesor de Demografie la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti si Directorul Centrului de Studii Demografice "Vladimir Trebici" al Academiei Romane. Domnia sa va vorbi si despre situatia demografica din Romania si masurile ce se impun a fi luate de urgenta de catre factorii de decizie, pentru a opri depopularea tarii. Conform previziunilor specialistilor in demografie, daca starea de fapt actuala nu se va schimba, pana in 2050 populatia Romaniei va scadea la 14-16 milioane, in timp ce, in anul 2100, Romania va mai avea doar 8-9 milioane de locuitori.

Resursa a fost actualizata si cu subtitrare in limba romana

Alte resurse care v-ar putea interesa

utilizator(i) activi in ultimile 0 minute

0 memberi, 0 vizitatori, 0 useri anonimi