Sari la continut

Iisus Hristos
Viata trupului si lucrurile de multa bogatie si putere in viata aceasta i se face sufletului moarte. Iar osteneala, rabdarea, lipsa purtata cu multumita si moartea trupului este viata si fericire vesnica a sufletului. (Sf.Antonie Cel Mare -- Filocalia vol.1)

Traficul site-ului nostru este monitorizat si promovat de:
INFO
Daca sunteti interesat de o resursa anume(de exemplu: actualizare ei) puteti apasa pe butonul "Urmareste aceasta resursa";aceasta va permite site-ului sa va anunte automat printr-un mesaj cand resursa a fost modificata/actualizata, astfel putand fi usor de monitorizat resursele interesate.De asemenea, daca adresa de descarcare a resursei nu mai este valida/functionala puteti comunica acest lucru comunitatii folosind butonul "Raporteaza resursa" situat in partea de jos a descrierii resursei.NU postati astfel de cereri la comentariile(recenzia) resursei

Autor

SUPPORT TOPIC Informatie Resursa

 • Publicat: Jan 05 2016 09:13 AM
 • Ultima Actualizare: Jan 05 2016 09:15 AM
 • Dimensiune Resursa: 491.66K
 • Vizionari: 903
 • Descarcari: 33
 • Format Document: ics
 • Document Scanat Imagine sau Text?: Scanat Text
 • Dimensiunea: 245 Kb
 • Editura: MySoft
 • Anul Editiei: 2016
 • ISBN: neprecizat

Descarca Calendar Crestin Ortodox 2016

- - - - -Captura Imagine
Aceasta resursa reprezinta calendarul ortodox in format digital(.ics) pe anul 2016 pe care il puteti instala in telefonul dvs sau in contul de gmail modulul Calendar.Acest fisier a fost realizat dupa Calendarul Crestin-Ortodox editat de Arhiepiscopia Bucurestilor si Patriarhia Romana.

Pentru telefonul Iphone trebuie:
1.sa trimiteti fisierul atasat prin email de pe calculator
2.accesati fisierul atasat din email de pe telefonul iphone dand click pe el.
3.se va deschide o fereastra de dialog ca sa importati evenimentele in calendarul dorit.

Pentru telefonul cu sistem andoid
-cea mai simpla metoda este sa importati fisierul in contul de google modulul calendar apoi sa-l sincronizati cu aplicatia calendar din telefon

Pentru a importa fisierul Calendar_2016.ics in Microsoft Outlook, va rugam efectuati urmatorii pasi:

1.Lansati in executie programul Microsoft Outlook 2010/2013.
2.Selectati optiunea File din Meniul Principal apoi, optiunea Open si in final selectati optiunea Import. Se va deschide o fereastra de dialog, ca in imaginea de mai jos.
3.Selectati din lista optiunea Import an iCalendar (.ics) or vCalendar file (.vcs) si apoi executati clik pe butonul Next.
4.In fereastra Browse, indicati calea de acces catre fisierul Calendar_2016.ics pe care l-ati descarcat de pe web site-ul MySoft.
5.Programul Microsoft Outlook va va cere sa indicati daca doriti sa creati un nou Calendar, sau sa adaugati evenimentele importate in Calendarul existent. In final, tastati Import.

Dupa acest ultim pas, calendarul dumneavoastra va contine Calendarul Crestin-Ortodox pentru anul 2016, si va avea evenimentele marcate in fiecare zi la ora 8:00 dimineata, iar Duminicile si Marile Sarbatori vor avea asociate categoria Sarbatori. Este posibil sa asociati alerte sau sa modificati aceste setari pentru a raspunde cat mai bine dorintelor dumneavoastra.

Calendarul Crestin-Ortodox poate ajunge cu usurinta, prin sincronizare, de pe calculator, pe telefoanele mobile.


Alte resurse care v-ar putea interesa

utilizator(i) activi in ultimile 3 minute

0 memberi, 0 vizitatori, 0 useri anonimi


Google